Schakelaars: Thomas van der Linde

Hierbij stellen we graag een vrij nieuwe Schakelaar en kersvers bestuurslid voor: Dit is Thomas, 26 jaar oud. Thomas woont sinds december 2016 in Hilversum. In het dagelijks leven werkt hij op de afdeling contractmanagement en inkoop van een woningbelegger. Thomas houdt zich voornamelijk bezig met het onderhouden en bewaken van bestaande contracten van leveranciers die onderhoud plegen aan de huurwoningen van de portefeuille. Daarnaast zit Thomas in de afrondende fase van zijn studie Vastgoed en Makelaardij.

Thomas is een vrolijke, optimistische en leergierige jongen, die altijd opzoek is naar een nieuwe uitdaging. Bovendien staat hij altijd open om andere mensen te helpen. Thomas is een organisatietalent. Hij weet tot in de puntjes uit te werken hoe iets moet gebeuren en wanneer precies. In knutselen is hij wat minder goed. Zijn creatieve brein laat hem dan volledig in de steek.

Thomas is sinds februari 2017 lid van De Schakel, omdat hij zijn creatievere kant wat meer wilde ontdekken. Sidney is een collega van Thomas en daardoor kwam hij een keertje mee met Sidney om te kijken. En zo is het gekomen dat Thomas lid werd van De Schakel.

De eerste keer op toneel staan was zeker spannend voor Thomas en ook wel een beetje onwennig. Tot nu toe heeft Thomas aan 2 stukken meegedaan en wel de eenakters 2017 en Zina’s Reis. De goede herinnering aan de eenakters is dat Thomas met nog een paar andere mensen een leuke voorstelling heeft neergezet in 4 weken. Bijna alle stukjes zijn door improvisatie ontstaan. Een behoorlijke prestatie!

Tijdens de repetities voor de eenakters kwam Thomas erachter dat teksten onthouden, en dan vooral de volgorde van de diverse tekst, best moeilijk is. Dat heeft hij toen opgelost met het opschrijven van losse steekwoorden op een spiekbriefje.

Thomas vindt het vooral leuk dat je tijdens toneelspelen zo lekker los komt uit je comfortzone. Wat minder prettig vindt hij het, als er van hem wordt verwacht dat hij moet zingen tijdens een stuk. Dat is niet zijn sterkste kant. Maar verder vindt hij toneelspelen echt heel leuk hoor! Het is eigenlijk nog veel leuker dan dat hij zich van te voren had kunnen voorstellen. Ook de omgang met andere leden van De Schakel vindt hij erg prettig. Als nieuweling heeft hij ervaren dat je als nieuw lid echt in een warm bad terechtkomt en dat je snel wordt opgenomen in de groep. Ook heeft hij gemerkt dat hij zich nu in het dagelijkse leven wat meer “durft te uiten”. Dat heeft hij echt wel geleerd van het toneelspelen.

Naast toneelspelen is er niet veel tijd meer voor andere hobby’s. Vroeger heeft Thomas nog veel aan hockey gedaan, maar nu is toch ook vooral het werk wat hem opslokt. Daar richt hij zich ook graag op. Zijn carrière is net begonnen en hij wil graag doorgroeien. Maar als hij even tijd heeft, dan is Thomas een jongen die graag buiten vertoeft. Vooral fietsen in de duinen vindt hij een fijne bezigheid.

Geef een reactie