Ledenfeest 2018: een heerlijke dag!

Zaterdag 14 juli was het dan zover, het jaarlijkse uitje van onze toneelvereniging De Schakel.
Het was een zonovergoten dag en iedereen had er enorm veel zin in. Rond 15u vetrokken wij met 3 auto’s vanaf het clubgebouw richting het prachtige, Anton Pieckachtige Lage Vuursche om daar gezellig te gaan midgetgolfen. Een aantal van ons was rechtstreeks daarheen gekomen, zodat we uiteindelijk met 13 man een balletje konden slaan.

Bij aankomst was al snel duidelijk dat wij niet de enige waren met dit idee. Het was dus gezellig druk maar dat mocht de pret niet drukken. Na 3 groepen te hebben gevormd, kozen wij uiteindelijk voor de biljartbaan. Deze baan van 18 holes bestond uit allerlei vindingrijke en fantasievolle bouwsels en het was een waar avontuur om deze te spelen. Bij sommige holes was het al een behoorlijke uitdaging om de bal alleen al op de baan te houden. Mirjam kon zelf helaas niet meespelen, maar deed uitstekend dienst als oppasmoeder voor de kleinste telg van de club, de kleine van Barry en Laura. Na circa 1,5 uur gezellig te hebben gespeeld, waarbij er naast de opperste concentratie met verschillende hole-in-ones vooral ook veel werd gelachen, was het tijd voor een verkoelend drankje. Terwijl de groep heerlijk zat bij te komen op het terras vond er een kort juryberaad plaats om de uiteindelijke top 3 bekend te maken. De winnaars bleken  heel dicht bij elkaar zaten qua punten, te weten Jacqueline (47 punten),  Sanne (46 punten) en de winnaar was Marco met 45 punten.

Vervolgens zijn wij weer in de auto gestapt richting Bussum om daar gezellig een hapje te gaan eten bij Restaurant Bregje aan het Wilhelmina Plantsoen, vlak bij de plek waar we elk jaar staan met Bussum Cultureel. Hier hebben we genoten van een heerlijk 3 gangen menu wat iedereen zelf kon samenstellen. Om elkaar nog beter te leren kennen, werd besloten om een soort van stoelendans te houden zodat je telkens weer naast een nieuwe tafelheer of -dame kwam te zitten. Dit was zeker een succes en zorgde voor een hele relaxte en ongedwongen sfeer, waarbij de kleine van Barry en Laura ook nog de volle aandacht kreeg van iedereen.

Rond 22 uur werd besloten om langzaam een eind te breien aan deze gezellig dag en werd er, na een klein dankwoordje van Sidney, nog even een mooie groepsfoto gemaakt buiten bij de ingang.

Iedereen had zichtbaar genoten en vond het een geslaagde dag, mede dankzij het heerlijke zonnetje en het opgewekte humeur van alle clubleden. Hopelijk wordt het volgend jaar net zo’n succes (of groter) en kunnen er nóg meer leden mee!

Bekijk de foto’s via de website onder leden > foto’s.

Comments 1

Geef een reactie