Afrekenen drankkaartjes

Beste Leden,

Toneel vereniging De Schakel heeft een prachtige bar, waar tijdens en na de repetities door iedereen drankjes worden genuttigd. Dit tot ieders genoegen, soms tot in de late uurtjes. We willen dit graag met elkaar in stand houden en ervoor zorgen dat het mogelijk blijft om een drankje te nemen.

Het is ons (de AC-commissie) echter opgevallen dat het niet bij iedereen bekend is wat hiervoor de regels zijn. Daarom willen we jullie hiervan (nogmaals) op de hoogte brengen.
– Elk drankje heeft dezelfde prijs, namelijk €1,50 per drankje.
– Het 1e kopje koffie of thee dient te worden genoteerd. Het 2e kopje is gratis.
– De drankkaart dient iedere avond te worden afgerekend, “op de pof” drinken is niet de bedoeling. De ‘rekeningen’ zijn er alleen om niet per drankje af te hoeven rekenen maar alles in één keer aan het eind van de avond.

Afgelopen week is het ons opgevallen dat er een aantal openstaande drankkaarten zijn. Wil iedereen ervoor zorgen dat zijn drankkaart in de aankomende week wordt afgerekend? Dit kan met cash of de pin. Vanaf aankomende donderdag zal Thomas degene met een openstaande drankkaart berichten om dmv een bankoverschrijving (d.m.v. Ideal-link) de drankkaart te voldoen.

Let’s Drink!!!

De AC-Commissie.

Geef een reactie