Update: onderhoud clubgebouw

[17 juni 2020] Toen het repeteren stil kwam te liggen, heeft de P&O besloten om het clubgebouw aan te pakken. Het licht , vloer en de bar stonden op de planning. Het enige probleem was toch weer het financiële aspect. Toch is er de afgelopen weken een boel gebeurd, en gebeurt er de komende weken nog meer!

Nu er niet gerepeteerd werd, was er de mogelijkheid om de nodige veranderingen aan het clubgebouw te brengen. We hebben dus gekeken naar wat er gedaan kan worden zónder kosten. Sidney en Remy zijn begonnen met het bouwen van een nieuwe verrijdbare bar. De oude is inmiddels al deels gesloopt. Daarna gaan we zo snel mogelijk door naar het volgende project, de nieuwe vloer (ja het gaat eindelijk echt gebeuren!!).

Ondanks dat de vloer er nog wel “ok” uit ziet hebben we toch besloten om een nieuwe te leggen. Het was een heel lastig verhaal om het financieel te kunnen redden, maar gelukkig kwam daar onze reddende engel Remy die de vloer wil sponsoren. Dit houdt in dat er in binnenkort een gloednieuwe vloer in het clubgebouw komt te liggen, waar we op kunnen repeteren, spelen, feesten, samenkomen en klussen. Mooie uitstraling, goed schoon te houden, een flinke verbetering voor het SchakelTheater!

Voor het licht hebben we ook niks uitgegeven. Dit omdat Jan zo lief was om 14 lampen te doneren en op te hangen. Hierdoor hebben we led-verlichting, waardoor de kosten voor elektra ook flink omlaag gaan.

De cv-ketel wordt ook binnenkort vervangen. Er staat al een nieuwe ketel (tweedehands, maar een stuk jonger dan de huidige) klaar om gemonteerd te worden.

Al met al hebben we dus een heleboel aanpassingen en verbeteringen kunnen realiseren zonder de spaarrekening van de club te hoeven plunderen. Het is door langere voorbereidingen niet allemaal klaar voor de repetities weer starten (dat ging ook ineens snel), maar we zullen het op hele korte termijn afronden om zo snel mogelijk in een klaar gebouw te kunnen repeteren.

Hopelijk kunnen we door deze aanpassingen weer wat jaren vooruit en kunnen we nog lang genieten van onze mooie vereniging in dit authentieke gebouw.

Comments 1

Geef een reactie