We groeien weer!

Na een flinke krimp in het ledenaantal sinds Corona, en natuurlijk door het overlijden van twee van onze leden vorig jaar, mogen we eindelijk weer nieuwe leden verwelkomen!

Jaco Franken is inmiddels al een tijdje lid en bij iedereen al bekend, maar hier hadden we nog geen bericht aan gewijd. Bij deze! Jaco googlede zich een weg naar ons, voelde zich snel op zijn gemak en sprong meteen op de rijdende trein van de improvisatietrainingen. Hij heeft flink geholpen met de verbouwing en geniet van de repetities en vooral van de persoonlijke gespreken met elkaar. Jaco, je bent een aanwinst en we hopen dat je het lang net zo leuk blijft vinden als wij!

Sanne Molenaar is jaren geleden een tijdje lid geweest maar moest er wegens omstandigheden mee stoppen. Nu is ze weer helemaal back in business! Ze kwam weer eens kijken, hielp meteen met klussen en repeteert inmiddels weer volop mee voor “Luxeproblemen”. Welkom terug Sanne, fijn dat je er weer bent!

Ricarda Zeldenrust kwam via Google bij ons terecht en kwam een paar weken geleden langs om te kijken hoe het gaat bij ons. Ze voelde zich snel op haar plek en is inmiddels lid geworden en heeft haar eerste rollen al te pakken. Fijn je erbij te hebben Ricarda, veel speelplezier!

Geef een reactie