De Schakel Academy toch van start

[16 juni 2020] De Schakel Academy gaat toch voorzichtig van start! Geen “summerschool”, maar wel een paar cursussen in september en oktober. En geen grote namen uit de professionele wereld, maar daarom niet minder leuke cursussen. Een voorzichtig begin dus.

Het leek er even op dat de cursussen helemaal niet door konden gaan. Nu de maatregelen langzaam versoepelen en we op korte termijn een kleine aanpassing aan het clubgebouw gaan doen, zien we weer mogelijkheden en gaan we alsnog de cursussen starten. Er is ruimte voor genoeg deelnemers om het rendabel te houden. Zo kunnen we toch, zij het op een andere manier, met onze hobby bezig blijven!

We hebben de workshops van bekendere mensen uit het vak moeten cancellen. Hiervoor waren de kosten en risico’s te hoog op dit moment. Toch hebben we nog een leuke externe cursus op het programma staan. Verder zullen schakel-leden Wilco Herrema en Sidney Durlacher ieder een cursus verzorgen. Iedereen kan deelnemen, lid of niet, ervaren of beginner, dat maakt niets uit.

Wil jij meedoen, of weet je mensen die interesse hierin hebben? Kijk dan snel op de site voor meer informatie en aanmelden. Snel zijn, want er zijn niet heel veel plekken beschikbaar!

Geef een reactie