SchakelAcademy goed van start

[08-09-2020] Afgelopen maandag was de allereerste les uit de allereerste korte cursus van de SchakelAcademy. Voor de cursus Stembevrijding hebben 9 deelnemers zich aangemeld. Het was een mooi begin met een volgeboekte cursus. De eerste les waren er 6 deelnemers (ivm ziekte en vakantie) maar de rest van de lessen zitten dus helemaal vol.

Toen we dit idee kregen, was het nog maar de vraag of de cursussen wel genoeg deelnemers zouden trekken. De eerste cursus zit al vol (we hebben zelfs nee moeten verkopen!). Ook voor de andere cursussen, waarvoor nog geen promo is gemaakt, zijn al inschrijvingen ontvangen. Zowel vanuit de vereniging als van buitenaf doen mensen mee met de cursussen, met name dankzij promo via facebook en het delen hiervan in de vriendenkring.

De cursus Stembevrijding wordt gegeven door Marjo Brenters (ja, de moeder van Vita). Zij kreeg meteen veel vertrouwen van de deelnemers en iedereen deed heel goed mee. Het was een mooi begin van de drie lessen, zei Marjo achteraf. Iedereen kijkt uit naar het vervolg.

De eerste docent is een professional en krijgt betaald voor het geven van de cursussen. De volgende cursussen worden gratis gegeven door leden (Wilco geeft de cursus ‘monoloog schrijven en spelen’ en Sidney de cursus ‘Spelen met gevoel’). Door de inschrijvingen die er nu zijn, weten we al dat we uit de kosten komen en waarschijnlijk ook nog wel wat gaan overhouden aan het cursusgeld. Weer een geweldige combinatie dus van een nieuw initiatief dat én leuk is om te doen, én mensen van buitenaf betrekt (en mogelijk nog nieuwe leden oplevert??) én nog wat geld opbrengt ook!

Stembevrijding zit dus vol, maar voor de cursussen van Wilco en Sidney zijn nog enkele plekken beschikbaar. Schrijf je snel in via de website als je nog mee wil doen, en deel natuurlijk de berichten die hierover gaan verschijnen op facebook!

Geef een reactie