Adverteren

ALGEMENE INFORMATIE

De Schakel is een echte amateurvereniging. De spelers zijn pure hobbyisten die in hun vrije tijd in de huid van een ander kruipen. Twee keer per week repeteren zij om uiteindelijk in theater Spant! in Bussum of in het eigen SchakelTheater op de planken te staan, en de bezoekers te laten genieten van hun hobby en spel.

De Schakel organiseert jaarlijks diverse toneeluitvoeringen, waarbij wij streven naar diversiteit in genres (klucht, blijspel, drama, thriller, muziektheater, improvisatie, etc.). Daarnaast nemen de spelers ook deel aan diverse lokale festivals zoals “Gluren bij de Buren”, “iktoon” en “Bussum Cultureel”. We spelen zo vaak als het kan op bijzondere locaties of in ons eigen SchakelTheater en spelen elk najaar (november/december) onze hoofdproductie op Podium 1 van theater Spant! in Bussum.

De vereniging is zeer actief op het gebied van promotie en het verkrijgen van naamsbekendheid. Regelmatig wordt er rondom onze activiteiten geflyerd en staat er een redactioneel stuk over ons in lokale kranten. Ook via onze website en nieuwsbrief en vooral via onze facebookpagina voorzien wij onze doelgroep van informatie. Zo werven we nieuw publiek en nieuwe leden en behouden we binding met regelmatige bezoekers en “Vrienden van De Schakel” (donateurs).

Wellicht is het voor u interessant om bij ons te adverteren of de vereniging te sponsoren. Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met de PR commissie via redactie@toneeldeschakel.nl.

Voor verdere vragen of meer informatie, of om u aan te melden als lid of donateur, kunt u contact met ons opnemen via het secretariaat.

INFORMATIE VOOR ADVERTEERDERS EN SPONSORS

Prijzen
Het is mogelijk om in losse uitgaven van de vereniging te adverteren, maar wij geven de voorkeur aan een advertentieprogramma voor een heel jaar. Zo wordt uw boodschap meerdere malen onder de aandacht gebracht en hebben wij voor een jaar de zekerheid van inkomsten voor het vervaardigen van onze communicatie-uitingen. Mogelijkheden zijn afhankelijk van de activiteiten de we doen en wat er aan online en offline campagnes wordt opgezet, maar vrijwel alles is bespreekbaar. Denk hierbij aan vermelding van logo of een advertentie in het programmaboekje van het najaar, logovermelding op onze flyers (ook online!) en vermelding in onze online campagnes, reclame-uitingen bij voorstellingen in het SchakelTheater of in de foyer van Spant! en uiteraard vermelding op onze website.

Aanleverspecificaties drukwerk
Voor alle producties ontvangen wij uw logo en/of advertentie bij voorkeur als Adobe PDF, Adobe Illustrator, Adobe InDesign of Adobe Photoshop bestand met CMYK-kleuren. JPG-afbeeldingen moeten een minimale resolutie van 300 dpi hebben voor goede weergave in drukwerk.
U kunt uw materiaal ook naar ons opsturen en via ons de advertentie laten opmaken. Zo weet u zeker dat deze goed wordt aangeleverd en dus ook goed geplaatst wordt. Dit betekent ook minder werk voor de vormgeving van het drukwerk en een betere uitstraling, en daar is iedereen bij gebaat. Meer informatie hierover via redactie@toneeldeschakel.nl.

Aanleverspecificaties digitaal
U kunt ook adverteren met een banner op onze website www.toneeldeschakel.nl. Tevens kunnen wij uw logo opnemen in de powerpointpresentatie die wordt vertoond op de monitoren in de garderobe van Spant!. Aanlevering bij voorkeur JPG-bestand met minimale resolutie 72 dpi in RGB kleuren.

Aanleveren van bestanden
U kunt uw bestanden digitaal aanleveren. Bij voorkeur ontvangen wij alles kant-en-klaar, maar desgewenst kunnen wij op basis van uw logo en tekst ook een advertentie voor u opmaken.

Uw materiaal kunt u op de volgende wijze aanleveren:
– E-mail: advertentie@toneeldeschakel.nl
– CD-rom of USB-stick, af te geven in ons clubgebouw of te versturen naar het secretariaat, met daarbij ter controle een afdruk van het te plaatsen materiaal.
– Upload via Dropbox, WeTransfer, etc. en/of delen met redactie@toneeldeschakel.nl.

Sponsors
Voor sponsors hebben wij een uitgebreid advertentieprogramma. Uw logo wordt vermeld op onze posters en flyers, op onze website, op de monitoren van Spant! tijdens voorstellingen en op de omslag of eerste pagina van onze gedrukte uitgaven. Voor meer informatie over sponsoring kunt u contact opnemen met het secretariaat. Sponsoring kan zowel financieel als in natura, bijvoorbeeld door het beschikbaar stellen van diensten of materialen die wij nodig hebben bij onze producties.

Meer informatie
Voor meer informatie over adverteren kunt u contact opnemen met de PR-commissie via emailadres redactie@toneeldeschakel.nl. Wij kunnen u informeren over meerdere mogelijkheden of combinaties en kunnen wellicht aan uw wensen voldoen, ook als deze niet tot ons standaard aanbod behoren.

Indien u interesse heeft in een sponsorovereenkomst met de vereniging kunt u contact opnemen met het secretariaat.

Voor meer algemene informatie over Toneelvereniging De Schakel kunt u verder kijken op onze website. Uiteraard bent u ook welkom tijdens de repetities in ons clubgebouw (maandag en donderdag avonden van 20:00 tot 23:00 uur), waar de aanwezig leden en/of bestuurders u graag te woord staan.