Notulen bestuursvergadering 12 juli

Tijdens de laatste bestuursvergadering hebben we weer veel besproken. We hebben gesproken over de laatste activiteiten (met hoogtepuntjes en dieptepuntjes), de plannen voor o.a. Bussum Cultureel en voor ons jubileumjaar 2019 besproken en elkaar op de hoogte gebracht over ontwikkelingen binnen de commissies.

Een paar highlights:

Ben gaat ervoor zorgen dat er een privacybeleid komt dat aan de wetgeving voldoet. Zo weten leden en vrienden, maar ook lezers van de nieuwsbrief en bezoekers van de website, precies welke gegevens we registreren en waarvoor, en hoe we met deze gegevens omgaan en de privacy waarborgen.

We zijn in overleg met de organisatie van Bussum Cultureel in overleg om ons eigen pupup-theater neer te zetten op het plein, waar we zelf de hand hebben in wat we doen. Hier willen we een aantal mini-workshops gaan organiseren (wie het leuk vindt kan zich aanmelden voor de workshop in oktober in het clubgebouw, allemaal om nieuwe leden te werven) en een paar keer de trailer van “Acht Vrouwen” spelen die we bij iktoon hebben gespeeld, ter promotie van de najaarsvoorstelling.

In 2019 doen we weer mee met Gluren bij de Buren en spelen we zelf in ons clubgebouw. Die voorstelling zullen we in het voorjaar nog een (paar) keer herhalen. Ondertussen gaan we aan de slag met de najaarsvoorstelling. Die heeft nog wat voeten in de aarde: het plan is om Grease te spelen, maar we moeten nog kijken of we dat ook qua bezetting en rechten voor elkaar kunnen krijgen. Er zal ook een musical-workshop georganiseerd worden om ons klaar te stomen voor dit genre.

De activiteitencommissie gaat actiever letten op het afrekenen van drankjes aan de bar (elke week afrekenen!) zodat de openstaande bonnen niet te veel oplopen. De PR-commissie gaat meer algemene teksten maken voor de site, nieuwsbrieven en programmaboekjes om meer inkijk in de vereniging te geven (hopelijk werft dit ook wat leden en bindt dit publiek) en zal meer video gaan maken. Denk aan kleine vlogjes, making-of-filmpjes, etc.

Het bestuur is heel positief over de plannen en ontwikkelingen. Hopelijk zijn jullie dat ook. Mochten er nog vragen zijn, dan horen we dat graag. De notulen vind je in het ledengedeelte onder leden > documenten > notulen bestuursvergaderingen.

Geef een reactie