Kennismakingsworkshop op herhaling

Wegens het succes van vorig jaar, en omdat we nog steeds graag meer leden willen, gaan we ook dit jaar weer een “kennismakingsworkshop toneelspelen” houden. De workshop vindt plaats op zondag 21 oktober van 12:00 tot 17:00 uur in het clubgebouw. In één middag zullen de deelnemers wat uitleg krijgen over de vereniging en hoe alles in elkaar zit. Daarna gaan we snel aan de slag met basisprincipes van toneelspelen en met hoe je je publiek kunt bereiken en hoe je overkomt op het podium. Ook zullen de diverse emoties weer de revue passeren. We zullen tot slot een kleine repetitie houden waarin een klein stukje gezet gaat worden.

De workshop is vooral gericht op werving van nieuwe leden en zal tijdens Bussum Cultureel ook flink onder de aandacht gebracht worden (naast de najaarsvoorstelling uiteraard!). Maar ook voor bestaande leden kan het een interessante middag zijn! Ben je lid maar heb je nog niet zo veel gespeeld, of behoefte aan wat meer basis? En heb je de workshop niet eerder gevolgd (want dan zou het je niet veel meer brengen)? Meld je dan aan via de website.

We hopen dat de workshop voor wat nieuwe leden zorgt. Vorig jaar deden Karina en Marco mee en zijn ze naar aanleiding hiervan lid geworden.

Geef een reactie