Zomer voor de deur – wat gaan we doen?

De zomer staat voor de deur. Met het ledenfeest volgend weekend sluiten we het seizoen een beetje af, maar eigenlijk gaan we gewoon verder. Er zullen de komende periode steeds wat mensen met vakantie zijn. Ondertussen werken we elke donderdag door aan de najaarsvoorstelling. Er zullen ook nog wat dingen tussendoor gedaan worden. Heel concreet is het onderstaande verhaal nog niet, maar het geeft een idee van wat je in de gaten moet houden als je wat wil doen. En als er meer informatie is, dan wordt die natuurlijk zo snel mogelijk gedeeld!

Repetities gaan door, misschien ook decorbouw
De commissie en de crew (nu nog niet rond) zullen binnenkort bij elkaar komen om plannen voor het decor te gaan maken. En dan moet er ook gebouwd gaan worden natuurlijk! De verwachting is dat we hier maandagavonden voor gebruiken, maar er zal hier en daar ook wel een weekend gepland gaan worden om echt even meters te kunnen maken. Ervaring leert dat het erg leuk en gezellig is om met elkaar decor te bouwen, het geeft een band en het stuk gaat leven, het is leuk om daar je bijdrage aan te leveren!

Naast decorbouw gaan, zoals gezegd, de repetities door. Hou er rekening mee dat als je een rol hebt maar met vakantie gaat, dat je vervanging regelt! En voor wie niet op vakantie gaat en geen rol heeft, het kan nooit kwaad extra langs te komen. Wie weet valt er toch nog iemand uit en hebben we je hard nodig om in te vallen. Of is het fijn als je in de pauze even kunt helpen aan de bar. Dus kom maar gewoon gezellig langs…

Bussum Cultureel
Begin september doen we weer mee aan Bussum Cultureel. In ieder geval hebben we een stand en proberen we daar de club leuk te presenteren. Mogelijk doen we ook een optreden. We proberen een podium te claimen met genoeg ruimte, maar zijn nog even in overleg wat we daar gaan doen (en of we wat gaan doen). We hebben natuurlijk een prachtige trailer van 8 vrouwen klaar (gespeeld bij iktoon), maar we kunnen ook wat anders doen. Wordt nog overlegd en we moeten kijken wie er niet beschikbaar zijn uiteraard! Er moet ook flink geflyerd worden, opbouw en afbreken van de stand, bemanning van de stand… iedereen is nodig en we rekenen ook op ieders hulp, tenzij je echt niet kunt (meld je dan af!). Mogelijk gaan we omstreeks oktober weer een kennismakingsworkshop doen en gaan we bij Bussum Cultureel vast actief mensen kennis laten maken met een kleine workshop, improv of zoiets. Wordt nog over nagedacht.

Kortom, we zitten niet stil deze zomer, maar erg hoog is de druk nu ook weer niet, gelukkig. We verwachten  bij de bestuursvergadering van half juli zaken concreter te maken en met de commissies te kunnen bespreken. We houden jullie op de hoogte, en als je info mist of ideeën hebt, laat van je horen!

Comments 1

  1. Lilian Arissen

    Zoals reeds doorgegeven; vanaf 13 september ben ik even uit de lucht (vakantie), en BussumCultureel valt op 15 septeber, dus ik ben er niet bij dit jaar.

Geef een reactie