Schakelaars: Debby Vermeulen

Dit is Debby Vermeulen. Debby is 40 jaar en woont in Vinkeveen. Oorspronkelijk komt zij uit Schiedam. In haar dagelijks leven werkt zij als gastvrouw/commercieel medewerker bij een projectleverancier in keukens.

Debbie is een enthousiaste, vrolijke en creatieve dame. En zij is ook een echte doorbijter. Soms is zij misschien iets te enthousiast, te koppig en te eigenwijs, maar verder vindt iedereen haar wel een vrolijke en prettige verschijning.

Debby heeft nog nooit op het toneel gestaan. Alleen in groep 8 van de basisschool, maar verder niet. Zij heeft zich aangesloten bij De Schakel omdat ze van zichzelf vrij ad-rem is en ze een hobby zocht waarbij dit van pas kan komen.

Ze wil graag bepaalde technieken leren om goed te luisteren en met emoties om te gaan. Wellicht dat toneelspelen haar daarbij kan helpen. Voor de toekomst zou ze het leuk vinden om een keer een pittige tante te spelen of juist het tegenover gestelde, om zo te leren emoties onder controle te houden.

Het lijkt haar heel leuk om straks op het toneel te staan. Ze heeft daar wel vertrouwen in, omdat ze in haar werk niet snel met haar mond vol tanden staat. Aan de andere kant vindt ze het toch ook wel doodeng om straks voor het eerst op het toneel te staan.

Naast toneelspelen, gaat zij ook graag naar de sportschool. Voor de toekomst hoopt ze privé wat rust te krijgen aangaande haar gezondheid. En ze hoopt straks net zo goed op het toneel te kunnen staan als haar mede-schakelaars. Dat lijkt haar echt super!

Geef een reactie