Schakelaars: Marco Schilder

Dit is Marco Schilder. Marco is 45 jaar oud en woont in Bussum. Hij is opgegroeid in Naarden.

In het dagelijks leven doet Marco vrijwilligerswerk. Hij staat mensen bij en werkt in de natuur.

Marco is gevoelsmens, empathisch en toegewijd. Hij is enthousiast en creatief. Daarbij is hij een goede luisteraar, ondernemend, gedisciplineerd en kan hij zaken goed analyseren. Soms is hij wat te kritisch en aarzelt hij als er besluiten moeten worden genomen.

Marco is sinds het begin van 2018 lid van De Schakel. Hij is lid geworden omdat hij zijn creatieve kant graag verder wil ontwikkelen, maar vooral omdat het hem heel leuk lijkt om te spelen. Hij denkt en hoopt dat hij zich makkelijk en goed kan inleven in een rol. De eerste keer dat hij heeft meegespeeld was in het project ‘Gluren bij de buren’. Dat vond Marco heel leuk, maar tegelijk heel spannend. Marco werd behoorlijk uit zijn comfortzone getrokken, maar uiteindelijk ging het best goed.

Marco ervaart nu al dat hij heel wat leert bij De Schakel. Zo noemt hij: Samenwerking, inleven in anderen, meer durven uiten, meer zelfvertrouwen, lichaamsbewustzijn, betere concentratie als grote pluspunten van het toneel spelen. Hij hoopt op meer en leuke rollen voor de toekomst.

Naast toneel spelen heeft Marco nog andere hobby’s, zoals zingt hij sinds kort in een gospelkoor. Hij houdt ook van dansen, yoga, sauna, tai chi en wandelen. In het verleden is hij deejay geweest en organiseerde zo nu en dan dansfeestjes met anderen.

Voor de toekomst hoopt hij binnen een paar jaar als zelfstandige te kunnen beginnen, op het gebied van mensen begeleiden.

Geef een reactie