iktoon-maand juni met feestelijke afsluiting in Spant!

De maand juni is de iktoon-maand. iktoon is een hele maand ter promotie van amateurkunsten in alle vormen. Er staat veel informatie en een agenda met alle evenementen in de regio op de website www.iktoon.nl en op de facebookpagina van iktoon worden regelmatig updates gegeven.

Op vrijdagavond 29 juni wordt de maand voor de regio Gooi & Vechtstreek feestelijk afgesloten met een voorstelling door lokale verenigingen op podium 2 van theater Spant! in Bussum. Van 18:30 tot 19:30 is er een dansvoorstelling van de dansscholen en van 20:30 tot 23:00 een gezamenlijke voorstelling vol podiumkunsten: zang, toneel, muziek en musical. U krijgt alvast een voorproefje van wat volgend theaterseizoen u te bieden heeft!

De Schakel doet ook mee met de slotavond en zal een ‘trailer’ spelen van de najaarsvoorstelling die wij op zaterdag 8 december op podium 1 van Spant! zullen brengen. De repetities voor de komische thriller “8 vrouwen” van Robert Thomas zijn al in volle gang!

U bent van harte welkom bij deze slotavond. Hou de informatiekanalen van iktoon goed in de gaten, en natuurlijk die van De Schakel!

De toegang is gratis, kaarten zijn verkrijgbaar via www.spant.org

Geef een reactie