“Goed Fout” overtreft verwachtingen in alle opzichten

Op 10, 11 en 12 november speelden wij in ons SchakelTheater de voorstelling “Goed Fout”. Het was voor het eerst dat we een voorstelling drie keer speelden. Het was al ruim van tevoren helemaal uitverkocht, ondanks toevoeging van extra stoelen. Het ging veel beter dan we vooraf zelf verwachtten qua spelniveau, gebruik van het theater en reacties van het publiek. Een groot succes dus.

De voorstelling op vrijdag was een fijne premiere met een paar kleine schoonheidsfoutjes. Dan is het heel erg fijn om het nog twee keer te kunnen doen, dan gaat het nóg beter. Zaterdag zaten de spelers er heel erg goed in, met extra scherpte om het net dat schepje extra te geven. En dat was te merken.

We kregen hele goede reacties van het publiek, zowel direct na de voorstelling als via de evaluatieformulieren die online zijn ingevuld. Men was verrast over het mooie theatertje op die onverwachte plek als over de voorstelling zelf. De spelkwaliteit en inleving van de spelers werd geprezen. Ze wisten de emoties erg goed over te brengen, bijna professioneel niveau. De personages maakten stuk voor stuk echt een ontwikkeling door voor zichzelf en in de onderlinge verhoudingen. Het publiek werd vooral geraakt door de zware onderwerpen en de spiegel die hun werd voorgehouden. Ze werden echt aangezet tot nadenken over vooroordelen en hoe je daarmee omgaat.

Het publiek heeft drie prachtige voorstellingen gezien en wij hebben er enorm van genoten om dit neer te zetten en drie avonden te kunnen spelen voor een volle zaal. We prijzen ons gelukkig met dit succes en onze luxe om in ons eigen clubgebouw te hebben kunnen repeteren én spelen, met alle faciliteiten van een echt theatertje waar we de afgelopen jaren samen hard aan gewerkt hebben om dit te realiseren. Het bleek niet haalbaar om de voorstelling vaker te spelen vanwege de eigen agenda’s en de komende drukke periode qua feestdagen, dus we houden het bij deze drie fijne avonden.

Binnenkort gaan we bespreken wat we volgend jaar gaan doen. Spelen in ons eigen theatertje is heel goed bevallen en zeker voor herhaling vatbaar in deze opzet. We hopen iets bijzonders te kunnen neerzetten, omdat wij dan ons 90-jarig jubileum vieren. Binnenkort dus meer informatie hierover! Nu eerst nog even nagenieten van “Goed Fout”.

Bekijk hier de foto’s:

Geef een reactie