SchakelBios: DVD Zina’s Reis én Making Of

Eindelijk is het zo ver! We hebben de DVD van Zina’s Reis én van de Making Of binnen! En daar gaan we natuurlijk met z’n allen naar kijken in de SchakelBios, oftewel het clubgebouw!

Om 13:00 uur is iedereen van harte welkom in het clubgebouw, dat wordt omgetoverd tot bioscoop. Rond 13:30 zullen we de film starten en met z’n allen kijken. Voor wie het leuk vindt, zullen we aansluitend ook de DVD van “The Making Of” kijken. We zorgen natuurlijk voor drinken en chips/popcorn!

Bij de viewing kun je ook meteen je DVD bestellen. Hier moeten nog kopieën van worden gemaakt. Als ze klaar zijn dan zullen we iedereen die er eentje besteld heeft over berichten en kunnen ze in het clubgebouw worden betaald en opgehaald.

Voor de viewing worden ook de figuranten, de leden van de band en de oud-leden en externen die hebben meegewerkt aan deze productie uitgenodigd. We hopen op niet al te best weer en een hele leuke middag! Om te weten op hoe veel mensen we moeten rekenen, verzoeken we iedereen om zich bij ons aan te melden. Leden kunnen dat doen via aanmelding op de ledensite.

Aanmelden

Er zijn nog geen aan- of afmeldingen

Geef een reactie