Schakelaars: Karina de Roos

Hier hebben we Karina de Roos. Karina is een vrolijke vrouw van 40 jaren jong. Samen met haar partner en haar zoon zijn zij inmiddels alweer dertien jaar woonachtig in het wonderschone Bussum.

Oorspronkelijk kom Karina uit een klein dorpje genaamd Kudelstaart, wat zich precies onder de rook van Schiphol bevind.

Na wat omzwervingen te hebben gemaakt, waaronder plaatsen vielen als Utrecht, Lelystad en Ouderkerk a/d Amstel, is Karina met haar gezin nu definitief in het Gooi neergestreken.

Qua persoonlijkheid is Karina een vrolijke enthousiasteling die af en toe ook wel wat geremd moet worden in datzelfde enthousiasme. En ze is soms een tikkie onzeker.

Karina was als kind al dol op verkleden en rollenspellen. Eigenlijk vindt ze het zelf onbegrijpelijk dat zij pas recentelijk (sinds begin 2018) daadwerkelijk lid is geworden van onze toneelvereniging! Dat heeft misschien wel wat te maken met haar onzekerheid. Ze durfde misschien eerst niet zo goed. Gelukkig heeft ze daar nu geen last meer van en heeft zij nu veel plezier bij De Schakel.

Haar eerste ervaring bij De Schakel was het meedoen aan de workshop. Daar heeft zij de beslissing genomen om lid te worden. Zij heeft toen als eerste optreden meegedaan aan Zina’s Reis. Zij was figurant op de markt.

Haar tweede optreden was bij het project Gluren bij de Buren. Een leuk project, waarbij improvisatie op de eerste plaats kwam. Op het moment van interview is Karina druk aan het repeteren voor de kindervoorstelling in 2018.

Karina is benieuwd wat er daarna weer gaat komen.

Geef een reactie