Het gaat echt gebeuren: nieuwe ledenfoto’s

Het is alweer een tijdje geleden dat er van alle leden foto’s zijn gemaakt voor op de website. Sommige leden zijn inmiddels onherkenbaar ten opzichte van hun huidige foto. Tijd voor nieuwe foto’s dus!

We hebben beloofd om een kleine professionaliseringsslag te maken wat betreft fotografie. Dat geldt niet alleen voor de ledenfoto’s, maar ook voor beeldmateriaal voor promo, zowel online als op posters en flyers. De PR heeft daarom, zoals op de begroting 2018 aangekondigd, een kleine investering gedaan in een popup fotostudio. We hebben een paar studioflitsers aangeschaft en drie verschillende achtergronddoeken van 3 bij 6 meter. Het is net echt allemaal! We hebben een wit en een zwart achtergronddoek voor reguliere foto’s. Door de lengte (6 meter) kunnen we ook goede totaalfoto’s maken, dus ook van groepen. We willen dan ook graag foto’s van de commissies bij elkaar. Tot slot hebben we ook een groen scherm, zodat we daar zowel voor foto’s als voor promofilmpjes dingen voor kunnen opnemen en de achtergrond kunnen vervangen door andere achtergronden (je kent het vast wel van het groene scherm van de weerman of -vrouw, waar later de kaart achter wordt geprojecteerd). Door deze achtergronden is het straks ook mogelijk om van nieuwe leden foto’s in dezelfde stijl als de rest te maken, en om ook tussentijds eenvoudig een update te kunnen doen.

Wanneer worden de foto’s gemaakt?

Vanaf maandag 12 maart hebben we elke maandag repetitie voor de kindervoorstelling. Op maandag 12, maandag 19 en maandag 26 maart zullen we de studio in het clubgebouw opstellen. Aan alle leden is het verzoek om op één van deze drie avonden langs te komen. We zullen in de pauze foto’s maken van degenen die aanwezig zijn. Als je echt niet op één van deze data kunt, maak dan zelf even een andere afspraak met Sidney. Als je geen andere afspraak maakt en er niet bent, sta je dus niet op de foto, helaas.

We zullen iedereen apart op de foto zetten, zowel een portretfoto als een totaalfoto (top tot teen dus). Indien het zo uitkomt, zullen we ook wat commissieleden samen op de foto zetten. We kunnen doordat alles dezelfde achtergrond en belichting heeft straks mensen bij elkaar ‘photoshoppen’, dat biedt ook mogelijkheden om groepsfoto’s te maken zonder dat iedereen er tegelijk hoeft te zijn.

Zorg dus zelf dat je op één van de maandagen in maart in de pauze fris en fruitig in het clubgebouw bent met een kekke outfit aan (hou het een beetje neutraal als dat lukt, en let erop dat je geen drukke motiefjes hebt, dat werkt niet zo lekker met photoshoppen). Als alle foto’s gemaakt zijn, zullen we ze bewerken en op de site zetten.

Dank voor de medewerking, namens de PR-commissie!

Geef een reactie