Bestuurswisselingen: afscheid en welkom

Op 22 februari j.l. heeft De Schakel tijdens de jaarlijkse Algemene Leden Vergadering Thomas van der Linde benoemd tot bestuurslid. Hij neemt de plaats in van Anne-Claire Al Awqati – Van Menk, die zich na twee termijnen in het bestuur te hebben gezeten niet herkiesbaar heeft gesteld.

Anne-Claire was bijna 6 jaar lang secretaris van het bestuur en was namens het bestuur de kartrekker van de commissie Spel & Ontwikkeling, waar zij zich bezighield met het lezen en selecteren van geschikte stukken om te spelen en onder meer de diversiteit van onze voorstellingen bewaakte. Ook het organiseren van workshops voor de ontwikkeling van leden viel binnen haar takenpakket. Vita Durlacher – Van den Bergh, algemeen bestuurslid sinds 2014, zal zowel de functie van secretaris als hoofd S&O-commissie van haar overnemen. Thomas wordt algemeen bestuurslid en volgt Vita op als hoofd van de activiteitencommissie.

De vereniging neemt met grote dankbaarheid afscheid van Anne-Claire, een fijn bestuurslid met een waardevolle bijdrage en een kritische kijk op de zaken, en wenst haar heel veel plezier als zorgeloos ‘gewoon lid’. Het bestuur heeft er alle vertrouwen in dat Vita een waardige opvolger zal zijn. Thomas wensen wij veel succes in zijn nieuwe functie, ook in hem hebben we alle vertrouwen dat hij een goede toevoeging is aan het bestuur.

Geef een reactie