Volle ‘zaal’ in Popup-theater Bussum Cultureel

Afgelopen weekend stond weer in het teken van Bussum Cultureel. De Schakel was één van de deelnemers aan de culturele markt in het centrum en zette, na het succes van vorig jaar, een popup-theater neer. De plek die we oorspronkelijk hadden was wat te klein, bleek bij het opbouwen, maar met wat improvisatie (en laten we daar nou best goed in zijn…) hadden we twee tenten naast elkaar: de info-tent / foyer en de speeltent.

Na wat vertraging bij het opbouwen konden we van start en hebben we in onze tent een paar keer de promotie van Snorro gespeeld, afgewisseld met een aantal improvisatie-voorstellingen. Dit trok aardig wat publiek. Niet alleen tijdens de regen (dan is zo’n tent erg fijn natuurlijk), maar ook toen het droog was en er meer publiek op de been was, wist men onze tent goed te vinden.

Aan het eind van de middag speelden we op één van de podia. Helaas lag dit wat uit de looproute en liet de techniek ons in de steek, waardoor we zonder versterking moesten spelen en daardoor niet over het geluid van de drumband heen kwamen die ineens begon te spelen. Desalniettemin hebben we heel veel mensen kunnen laten zien wat we doen als vereniging én wat we dit najaar in Spant gaan laten zien. Het was een succesvolle dag, niet in de laatste plaats door de inzet van alle leden die zo hard hebben gewerkt met opbouwen, spelen, flyers uitdelen en publiek onze tent in trekken!

Geef een reactie