Belangrijke info repetities Gluren bij de Buren

Nog maar twee repetities te gaan en dan is het al 11 maart en spelen we bij Gluren bij de Buren. We spelen onze improvisatievoorstelling drie keer op dezelfde dag, drie keer anders. En we spelen verdeeld over 3 kamers. Om dat goed te kunnen oefenen, zullen we nog twee keer repeteren in een huis, zodat we ook met de verschillende verdiepingen kunnen oefenen.

De repetitie van donderdag 8 maart a.s. is bij Sidney en Vita thuis, Evert de Bruijnstraat 114 in Naarden (20:00 – 22:30 uur). We vragen jullie om als het ook maar even kan om hierbij te zijn, zodat we ook met publiek kunnen oefenen (we hebben jullie input nodig en willen graag oefenen met de verdeling van het publiek). En het is natuurlijk leuk om te zien hoe je clubgenoten het doen! De spelers zullen ook enkele vrienden/familieleden vragen om bij deze repetitie aanwezig te zijn.

Op vrijdag 9 maart houden we een extra repetitie om de puntjes op de i te zetten, ook bij Sidney en Vita. Als je die vrijdag ook wil komen dan mag dat uiteraard.

Over de voorstelling zelf: het gaat heel goed en we maken flinke sprongen met onze improvisatievaardigheden. Vooral het uitwerken van het verhaal (de basis) en de verschillende personages gaat goed en we leren elkaar al goed kennen. Toch blijft het nog een verrassing waarom oma iedereen heeft laten komen, en welke geheimen de familieleden met zich meedragen…

Geef een reactie