Prijzen per 1 april 2020

Op 1 april gaan de nieuwe prijzen in, zoals die zijn vastgesteld tijdens de ALV van 27 februari j.l. Er zijn niet veel aanpassingen aan prijzen gedaan. Zo is de prijs van consumpties gelijk gebleven (€1,50), alleen cappuccino kost €2,00. De minimale bijdrage voor Vrienden van De Schakel en de prijs voor het afhuren van het clubgebouw zijn ook niet gewijzigd.

De maandelijkse contributie is verhoogd, zoals al eerder was afgesproken. Deze gaat van €13,50 naar €15,00 per maand. Het voorstel om te verhogen naar €17,50 is niet aangenomen omdat deze sprong te groot was voor velen. Als je met een periodieke bankoverschrijving werkt, let er dan op dat je tijdig je bedrag aanpast! Betaal je per kwartaal, dan moet je het bedrag aanpassen naar €45,- met ingang van het tweede kwartaal (1 april). De jaarlijkse contributie is €180,00. Iedereen die maandelijks meer wil betalen (een extra bijdrage doen) mag dat uiteraard doen, dat wordt zeer gewaardeerd. Extra betalingen worden niet geboekt op contributie maar op donaties, zodat inzichtelijk blijft wat er vast aan contributie binnen komt en wat er aan extra inkomsten is.

Verder is de kaartprijs voor voorstellingen in het clubgebouw (en elders m.u.v. Spant!) verhoogd naar €10,- en is de korting van 1 gratis kaart voor cast- en crewleden komen te vervallen.

Geef een reactie