Zondagmiddag SchakelTheaterCafé komt eraan!

Het “Zondagmiddag SchakelTheaterCafé” was al aangekondigd en op de achtergrond is er al een boel gebeurd. Ook online is de promo nu losgebarsten en volgende week is er aandacht voor dit mooie initiatief in het BussumsNieuws, de lokale krant. De eerste editie is op zondagmiddag 8 april van 15:00 tot 17:00 uur en er hebben zich al acts aangemeld.

Het idee van het TheaterCafé is om ons podium open te stellen voor iedereen, waardoor mensen de gelegenheid krijgen hun act te spelen voor een klein publiek of een tryout te doen voor een latere voorstelling. Ook is het een mooie manier om publiek een diversiteit aan podiumkunsten voor te schotelen en wellicht kennis te laten maken met kunstvormen die ze nog niet kenden. Er zit een ideologie achter in de promotie naar buiten toe. De bijvangst is natuurlijk wel in het belang van de vereniging: meer mensen die het theater leren kennen (wellicht leidt dit tot verhuur?), meer mensen over de vloer (wellicht leidt dit tot vrienden of zelfs leden?) en meer barinkomsten.

De werkgroep bestaat uit Thomas, Catherine en Sidney. Zij hebben de promotie gestart en onder andere acts van Gluren bij de Buren benaderd om mee te doen. Maar, iedereen kan zich aanmelden en iedereen mag natuurlijk iemand tippen om zich aan te melden! De werkgroep zal elke keer een mooi programma proberen samen te stellen en hoop dit jaar op 4x een volle bak. Het zou natuurlijk heel leuk zijn als er ook veel leden komen kijken!

Wil jij zelf iets doen, alleen of samen met iemand anders? Toneel, muziek, maakt niet uit… Of weet je iemand die wellicht wat zou willen of kunnen doen? Van harte welkom! Meld je aan via de site of tip iemand door de link naar de site door te sturen, te taggen op facebook (deel het bericht) of welke andere manier dan ook. We zien de aanmeldingen graag binnenstromen!

Geef een reactie