Vita schrijft en regisseert kindervoorstelling

Op 26 mei spelen wij de kindervoorstelling in ons SchakelTheater. Door alle bezigheden rond Zina’s Reis en voorbereidingen voor de najaarsvoorstellingen 2018 en 2019 (het jubileumjaar) was deze voorstelling een klein beetje tussen wal en schip geraakt. Het was ook moeilijk om een stuk te vinden, omdat er maar heel weinig mensen beschikbaar waren voor deze voorstelling. Er zijn veel kinderstukken, maar niet veel voor slechts 4 spelers.

Vita regisseert de kindervoorstelling. Hierbij komt de recent gevolgde regieworkshop goed van pas. Omdat er niet echt een goed stuk te vinden was, is Vita zelf aan het schrijven geslagen. Zij is bezig om de kinderverhalen van Toon Tellegen over dieren, uit het boek “Bijna iedereen kon omvallen”, te bewerken tot een toneelscript. In de voorstelling worden allerlei kleine verhaaltjes over dieren aan elkaar gezet tot één voorstelling, waarbij de spelers allerlei verschillende dieren spelen.

De repetities voor de kindervoorstelling beginnen maandag 19 maart a.s. en zijn elke maandag. De cast bestaat uit Georgina, Sanne, Karina en Sidney. Mocht je vergeten zijn je aan te melden en toch nog mee willen doen, meld je dan heel snel bij Vita aan!

Comments 1

Geef een reactie