Workshop toneelspelen ook voor leden

Op zondag 15 oktober organiseren we weer een kennismakingsworkshop toneelspelen. Deze workshop hebben we eerder gehouden maar toen was de opkomst helaas niet zo groot. Nu hebben we, mede dankzij Bussum Cultureel, al wat meer aanmeldingen. We proberen mensen laagdrempelig kennis te laten maken met onze fantastische hobby, in de hoop dat ze zich aanmelden als lid. En dan is het mooi als ze vanuit de workshop de basis al hebben geleerd! Maar het is niet alleen maar om nieuwe leden te werven.

Ook voor leden die nog niet zo lang lid zijn is deze workshop een aanrader! Tijdens de repetities moet je meestal maar gewoon wat gaan doen en krijg je aanwijzingen van de regisseur. Hoe fijn zou het zijn als je de basistools kunt gebruiken om snel je personage vorm te geven, of om snel een andere emotie te kunnen spelen? Je komt sneller in het stuk hiermee en het gaat bij de repetities ook veel gemakkelijker. Dus ook als je nog niet veel ervaring hebt, of als het je gewoon leuk lijkt om deel te nemen, meld je dan nu aan! Ook als je al lid bent. JUIST als je al lid bent!

De kosten voor de workshop zijn €12,50 voor externen. Leden vragen we €7,50 als bijdrage voor de catering en het lesmateriaal. Je kunt je aanmelden via het evenement via de algemene website, de bijdrage kun je op toneel pinnen.

Geef een reactie