Kaartverkoop via online ticketsysteem – speciale link voor ledenkorting

Sinds vorige week hebben we eindelijk de stap gemaakt! Via onze website kun je nu online kaarten reserveren via onze eigen ticketshop.

In het systeem kun je zelf je stoelen kiezen, je gegevens invullen, meteen online betalen via iDeal, Creditcard of Paypal en heb je daarna meteen je e-tickets in je bezit. We kunnen werken met kortingscodes en speciaal gereserveerde gedeeltes, dus we kunnen alle regelingen (vrienden, leden) overeind houden. Ook verkoop aan de kassa blijft mogelijk. Bovendien zullen nu vrijwel alle tickets vooraf betaald zijn en ontlasten we de kassa hiermee enorm! Bij de ingang worden de tickets vanaf print of mobiel gescand met een app en weten we precies hoeveel mensen er zijn. Ook de VIP-tickets zijn via de shop te boeken.

Het nadeel van het systeem is dat je eens gekochte tickets niet meer terug kunt geven of kunt omruilen voor andere plaatsen. Maar ja dat is nergens zo tegenwoordig. Let dus goed op bij je reservering dat je de stoelen reserveert die je hebben wilt. En het is belangrijk om te weten dat je dus óf moet voorschieten, óf mensen zelf moet laten reserveren maar dan kun je ze niet per sé bij elkaar zetten.

Grootste voordeel: alles is geautomatiseerd dus het scheelt nu ongeveer een kwartier tijd per reservering om deze te verwerken. Dat is in totaal meer dan een volle werkweek! En we kunnen ook precies zien hoe ver we zijn qua verkoop en er zit een heel systeem voor statistieken achter. Ook prettig om niet meer zelf te hoeven doen. Bovendien kunnen we nu voor verschillende doeleinden een aparte shop maken en alles online laten reserveren en afrekenen. Ook handig: via de facebookpagina’s kun je nu ook direct je tickets reserveren!

Iedereen kan terecht in onze ticketshop. Op dit moment zijn de eerste rijen nog geblokkeerd in de vrije verkoop, om leden en vrienden de gelegenheid te geven deze kaarten te reserveren. Hiervoor dien je een speciale link te gebruiken: https://shop.link2ticket.nl/S/Chan/A1hXcUMFfFhLUA. Als cast- of crewlid heb je recht op een gratis kaart. Deze claim je door gebruik te maken van de kortingscode: ZR2502 (en we gaan er maar even vanuit dat niemand hier misbruik van zal maken). Deze code kun je ook gebruiken als je buiten het gereserveerde gedeelte kaarten wilt selecteren, dus via de algemene webshop.

Bekijk nu de webshop en reserveer je tickets, of stuur iedereen naar onze reguliere website om hun tickets aan te schaffen!!

Oh ja, geen zorgen. Mensen die er niet uit komen in de webshop kunnen natuurlijk altijd nog mailen of bellen, dan voeren we die in buiten het systeem.