Het idee was leuk

De bedoeling was om Onze deelname aan Bussum Cultureel wat nieuw leven in te blazen. Niet alleen een stand met een paar mensen en kinderschmink, maar volle bemanning voor stand en flyeren en scouts met Golden Tickets voor het werven van nieuwe leden. Helaas viel het feestje een beetje in het water, letterlijk en figuurlijk. We dachten een mooie plek te hebben, maar stonden op de verkeerde kant van het plein in een hoek met weinig aanloop. Het weer hielp ook niet echt mee.

Het podium waar we de liedjes mochten doen bleek nogal klein te zijn. Desondanks hadden we wel “volle bak” en vonden de bezoekers in de tent het erg leuk. Helaas waren er erg weinig figuranten aanwezig, alleen Mohi en een vriend van hem. Het idee ontstond om in onze partytent nog een klein theatertje te maken en nog een keer te zingen, maar toen we dat voor elkaar hadden, bleken hiervoor al niet meer genoeg mensen aanwezig te zijn.

Ook het scouten van potentiele leden voor de workshop bleek te confronterend voor de mensen die we hebben aangesproken en had niet het gewenste effect. Toch heeft iemand zich wel ingeschreven voor de workshop bij de stand. En in de tent zijn nog aardig wat kinderen voorzien van een mooie glittertattoo, omdat schmink bij dit weer niet echt werkte  een mooi alternatief!

Tegen de tijd dat er opgeruimd moest worden was en nog maar een handjevol leden aanwezig om te helpen en hebben we uiteindelijk met 4 man de spullen weer naar het clubgebouw gebracht. Slechts twee leden zijn van 9:30 tot 16:30 in touw geweest.

We mogen gezien de weersomstandigheden zeggen dat we nog best goed van ons hebben laten horen. De opkomst zal nog wel wat stof tot nadenken geven. En duimen voor beter weer volgend jaar!

Geef een reactie