Online ticketsysteem in gebruik genomen

Screenshot van de nieuwe ticketshop

De Schakel heeft een flinke stap gezet in de online dienstverlening met het in gebruik nemen van een online ticketsysteem. Wij zijn er erg trots op dat wij nu via onze website én via Facebook de kaartverkoop hebben geautomatiseerd. Niet alleen omdat de handmatige kaartverkoop erg arbeidsintensief was, maar ook omdat dit het gemak voor de bezoekers vergroot.

In het systeem kan iedereen zijn gewenste plaatsen uitkiezen en reserveren. Na het invullen van de gegevens kan via iDeal, creditcard of PayPal betaald worden in de webshop en ontvangt men direct de digitale toegangskaarten online, per mail en optioneel per sms. De kaarten hoeven niet meer geprint te worden. Bij de entree kan middels een app de code op het e-ticket gescand worden en hebben wij veel beter zicht op het aantal bezoekers dat wij hebben ontvangen. Een win-win-situatie wat ons betreft!

Voor mensen die niet zo goed met de computer overweg kunnen of niet kunnen internetbankieren, blijft het uiteraard mogelijk om per e-mail of telefonisch kaarten te reserveren, deze worden dan nog handmatig opgevoerd.

Neem nu een kijkje in onze ticketshop en reserveer uw kaarten! Wij horen graag wat u van dit systeem vindt, want we blijven graag ontwikkelen om het voor iedereen zo makkelijk mogelijk te maken!

Ticketshop mede mogelijk gemaakt door link2ticket.nl

Geef een reactie