Voorstel nieuwe commissie-indeling

In de ALV van februari hebben we afgesproken dat er een nieuwe commissie-indeling gemaakt gaat worden en dat ieder lid in minimaal één commissie zitting neemt. We hebben iedereen om de voorkeuren gevraagd en op basis daarvan het onderstaande voorstel voor nieuwe indeling gemaakt. Voor nieuwe leden is afgesproken dat die nog even de tijd krijgen om na te denken in welke commissie ze zouden willen. We hebben de nieuwe leden nu vast meegenomen in de indeling, maar als je als nieuw lid (minder dan 6 maanden) nog even niet in een commissie wil, laat het dan even weten.

Aan jullie nu het verzoek om deze indeling te bekijken en hierop te reageren. Ben je ingedeeld in een commissie waar je echt niets bij voelt? Of zit je niet meer in een commissie waar je wel graag in wil blijven? Wil je ergens echt niet in, of wil je eventueel nog deelnemen in een tweede commissie? Je kunt je reactie doorgeven aan Vita, die zich met de indeling bezighoudt, op toneel of via vitavandenbergh@gmail.com.

Op basis van de reacties zullen we kijken of we nog wijzigingen kunnen aanbrengen en dan hopen we binnen twee weken de nieuwe indeling definitief te maken. Alvast bedankt voor de reacties!

 

Productie & Onderhoud (minimaal 6):

 1. Ben
 2. Arie
 3. Barry
 4. Jacqueline
 5. Jan
 6. Gillian
 7. Martin

Activiteiten (minimaal 6):

 1. Vita
 2. Hetty
 3. Laura
 4. Mirjam
 5. Natascha
 6. Thomas

Spel & Ontwikkeling (minimaal 4):

 1. Anne-Claire
 2. Monique
 3. Georgina
 4. Eugenie
 5. Catherine

PR-commissie (minimaal 4):

 1. Sidney
 2. Sanne
 3. Sietzke
 4. Erwin
 5. Lillian