Vele handen maken licht werk: SchakelTheaterCafé

Het SchakelTheaterCafé van 7 oktober j.l. was een succes! Precies zoals het bedacht is: mooie ontmoetingen van artiesten en publiek. Laagdrempelig, een heel divers programma en een leuke besteding van de zondagmiddag met redelijk gesloten beursen. En voor ons natuurlijk wat mensen uit de buurt die ons en ons theatertje leren kennen, en wat extra inkomsten aan de bar (zo’n 35 euro) en de donatiebox (20 euro).

Barry en Sidney hebben zaterdagmiddag rustig alles opgeruimd en klaargezet m.b.t. decor en belichting. Zondag om 11:00 waren ze er weer om met de acts alles op technisch gebied af te stemmen en in te regelen. Om 12:00 uur kwamen er gelukkig al wat hulptroepen om de bar en de zaal in orde te maken en te helpen de banken weg te sjouwen en stoelen klaar te zetten. Er kwamen ook nog leden om de bezoekers te ontvangen.

De voorstellingen verliepen soepel en iets later dan gepland (17:30) was het afgelopen. Er bleven veel leden om te helpen met opruimen en in no-time was het theater weer verdwenen en teruggebouwd tot repetitieruimte.

Zo is het voor iedereen leuk om met zo’n activiteit bezig te zijn. Als veel mensen allemaal een dingetje doen is de belasting heel laag en kunnen we er met z’n allen toch een succes van maken. Dank daarom aan IEDEREEN die erbij was en een helpend handje heeft uitgestoken. Top!!!

Was je er niet bij? Bekijk dan het verslag en de foto’s op de website. En misschien kun je wel komen op 16 december bij de laatste editie van dit jaar!

Geef een reactie