Veel kinderen in het dierenbos

Op zaterdag 26 mei speelden wij de speciale kindervoorstelling “Bijna iedereen kon omvallen”, geschreven en geregisseerd door Schakel-lid Vita Durlacher – van den Bergh. De voorstelling is gebaseerd op de verhalen van Toon Tellegen uit het gelijknamige kinderboek “Bijna iedereen kon omvallen”. In de voorstelling beleefden Kikker, Reiger, Mier, Eekhoorn, Boktor, Olifant, Kever en Wezel grappige en ontroerende momenten.

Voor de voorstelling was het SchakelTheater omgetoverd tot klein dierenbos, inclusief het huisje van de Eekhoorn, hoog in een boom. De kinderen en hun (groot)ouders zaten ademloos te kijken naar de belevenissen van de dieren. Hoogtepunt van de voorstelling was toch wel de schrik en daarna de hilariteit toen de Olifant dwars door de muur het huisje van de Eekhoorn binnenkwam en per ongeluk alles omver gooide!

Na de voorstelling kregen de kinderen limonade, want het was een erg warme dag! Misschien waren er daarom wel een paar mensen minder, maar toch zat het met zo’n 30 man publiek goed vol in het clubgebouwtje. De reacties waren positief, de voorstelling zeer geslaagd! We zullen in de toekomst zeker nog vaker kindervoorstellingen spelen!

Bekijk de foto’s:

Geef een reactie