Twee singer-songwriter-acts bij eerste SchakelTheaterCafé

Bijna is het zover, de eerste editie van het Zondagmiddag SchakelTheaterCafé! De werkgroep die dit organiseert, bestaat uit Thomas, Catherine en Sidney. Zij hebben de afgelopen tijd veel acts benaderd en gevraagd zich aan te melden. Er zijn een boel mensen geïnteresseerd, maar veel waren op 8 april (nog) niet beschikbaar. Gelukkig hebben we twee acts kunnen programmeren voor de eerste editie.

Dick Pels

Dick Pels Singer-songwriter met Engelstalige songs in jaren 60/70 stijl en covers uit die jaren (Clapton, McCartney, Neil Young, The Kinks etc.) www.dickpelsmusic.nl

Jacky’s Choice

In januari 2015 startte de muzikale samenwerking tussen de singer-songwriters Jacqueline van Lint en Ronald Günther. Het repertoire bestaat uit eigen nummers en covers met een mix van easylistening, country, folk, blues en een vleugje pop. www.jackyschoice.nl

Promotie

De promotie is in volle gang via facebook en het evenement is geplaatst op vele lokale uit-agenda’s en websites. Afgelopen week stond er ook een mooi artikel in de lokale kranten van Naarden, Bussum en Muiden. Deze week zullen er ook nog wat flyers worden uitgedeeld in de directe omgeving van het clubgebouw en in het centrum van Bussum.

We hopen dat er veel mensen komen om de eerste editie zeer geslaagd te laten zijn! En we hopen natuurlijk dat er ook veel van jullie komen kijken en luisteren! Graag tot zondag 8 april!!

PS: als je nog een goede plek weet om flyers uit te delen of neer te leggen, geef het dan even door aan Thomas of neem er een paar mee maandag a.s.! En mocht je nog mensen weten die een leuke act hebben (of zelf iets willen doen natuurlijk!!), aanmelden voor de volgende edities (de tweede is op 1 juli) kan via onze website!

Geef een reactie