Trailer “8 vrouwen” bij slotavond iktoon-festival

Afgelopen vrijdag 29 juni presenteerden amateurkunstenaars uit de regio Gooi- en Vechtstreek hun kunsten tijdens de slotavond van het iktoon-festival in de kleine zaal van Spant!. De hele maand juni stond in het teken van amateurkunst. Aan de slotavond deden – naast De Schakel – Slagwerkgroep Naarden, Staccato musicaltheatergroep, Muziektheater Spotlight en twee leerlingen van De Gooise Muziekschool mee. De deelnemers gaven in optredens van zo’n 10 tot 15 minuten een vooruitblik op wat zij het komende seizoen gaan brengen.

Toneelvereniging De Schakel liet een trailer zien van de komische thriller “8 vrouwen” die op 8 december a.s. gespeeld wordt in de grote zaal van Spant!. Het was lastig om een trailer van dit stuk te maken, omdat we nog bezig zijn met het ‘in scene zetten’. We wilden wel de spanning én de humor laten zien, maar nog niet te veel weggeven over het verhaal. Als we de reacties mogen geloven, zijn we hierin geslaagd. Er werd gelachen en mensen zeiden achteraf dat ze erg benieuwd waren hoe het ging aflopen. En dat kan natuurlijk! Kaarten voor de voorstelling zijn al beschikbaar via www.toneeldeschakel.nl.

We zijn erg blij met wat we hebben neergezet in korte tijd en dat we de gelegenheid hebben gehad dit bij de slotavond van iktoon te mogen presenteren. Volgend jaar weer?!

Geef een reactie