Timelapse van decorbouw Snorro; dvd bijna klaar!

Het is bijna zo ver, de registratie van de voorstelling én de “behind-the-scenes”-film is zo goed als klaar! De proefmontage is af en het lijkt erop dat alles er weer geweldig op staat, zowel beeld als geluid! Ook de video van achter de schermen (van opbouw tot na de voorstelling) van bijna 30 minuten lijkt heel leuk te gaan worden!

Marcel (degene die de film maakt) heeft nog wat grafisch materiaal en een lijst voor de aftiteling gevraagd, die zet hij er nog in. Dan moet hij nog wat afmixen en dan is de film klaar. Dat betekent dat er dus binnenkort weer een SchakelBios gepland kan worden, waarop we samen de dvd kunnen bekijken! En natuurlijk kan er dan weer een kopie besteld worden.

Als extraatje bij de montage hebben we een timelapse gekregen! Dat is een filmpje dat over langere periode gemaakt is door om de zoveel tijd (bijvoorbeeld elke minuut) een ‘foto’ (shot) te maken en die heel snel achter elkaar af te spelen. Deze timelapse laat de hele opbouw zien van een leeg podium via decorbouw en belichting tot en met de soundcheck en de doorloop. Het geeft een heel leuk beeld! Het filmpje staat ook op onze site en is op facebook gepubliceerd (delen mag!!!) en is hieronder te bekijken.

Hou de nieuwsbrief in de gaten voor meer informatie over de dvd van Snorro en de “behind the scenes”!!

Geef een reactie