Ruilen van rollen

Met nog een paar weken te gaan voor de jubileumvoorstelling van 20 april aanstaande is er een wijziging in de rollen gekomen. Debby redt het niet om de rol in “high tea” erin te krijgen en zo te spelen dat ze er zelf tevreden over is. Ze is zo moedig geweest dit in de groep te gooien nu er nog wat mee gedaan kan worden. In overleg met Wilco (regie) is besloten om haar rol om te wisselen met die van Mirjam. Debby zal de slagersvrouw Dora spelen en Mirjam neemt de rol van de decadente dame Marie-Louise op zich. Mocht je dus op donderdagen in de keuken komen en Mirjam en Jacqueline daar een Italiaantje horen doen, dan weet je waarom. Goed van Debby dat ze het heeft aangegeven. En fijn dat Mirjam in deze korte tijd de rol wil en kan overnemen!

Debby zal wel gewoon meedoen aan het improvisatiegedeelte, net als de andere dames van “High Tea” en “De Brief”, en de twee hanen in het kippenhok, Wilco en Sidney.

Over de jubileumvoorstelling gesproken: het is al bijna, en de ticketshop is online! Reserveer dus snel zelf je kaarten, en neem lekker veel mensen mee! Hou facebook in de gaten om zo veel mogelijk te delen en te liken, dan hebben we misschien de zaal wel vol op onze jubileumavond!

Geef een reactie