Wissel van de wacht voor El Commandante

Vol goede moed ging Lex van start met de twee rollen in Snorro, maar bij de repetities bleek dat het niet helemaal gaat zoals Lex zelf had gehoopt. Het productieteam en Lex hebben hier vorige week donderdag een goed gesprek over gehad, waarin naar voren is gekomen dat zijn privé-omstandigheden het bemoeilijken om genoeg energie op te brengen voor beide rollen. Een combinatie die overigens al lastig is als je er met de volle aandacht bij bent!

Met enige spijt, maar vooral met veel opluchting bij Lex, hebben we afgesproken dat hij vanaf nu zich volledig zal richten op de rol van Vader, zodat hij deze optimaal kan gaan neerzetten. Gelukkig hebben we deze keuze in heel goed overleg kunnen nemen en staan zowel Lex als Jean hier volledig achter.

Maar hoe zit het dan met El Commandante? Hier hebben we gelukkig al vervanging voor gevonden. Vanaf 28 maart zal oud-Schakellid Hans Hoffmann weer even bij ons betrokken zijn als gastspeler. Hans heeft gedurende zijn lidmaatschap tot een aantal jaar geleden hele leuke rollen gespeeld. Later heeft hij nog vaker een gastrolletje gespeeld en was hij vrijwel elke grote productie nog betrokken achter de schermen bij decorbouw en bij het opbouwen en afbreken op de voorstellingsdagen. Hans zal i.v.m. werk een paar repetities moeten missen, maar zal het merendeel gewoon aanwezig zijn.

We zijn erg blij met deze oplossing, zowel voor Lex als voor de voortgang en bezetting van Snorro. Jean ziet het zitten, Lex heeft weer wat lucht en ziet het erg zitten en Hans heeft er ook weer veel zin in. Welcome back! Ennnnnn doooorrrr!!!

Geef een reactie