Repetitieschema online en op prikbord

De repetitieschema’s voor zowel de Jubileumavond (20 april) als voor Snorro (21 december) staan op de ledensite. Je kunt in de agenda (onder leden – agenda – repetitieschema) alle repetities vinden. Ook in de ledenagenda (leden – activiteiten) kun je in diverse weergaven (week, maand, lijst, etc.) kijken wanneer repetitie voor welk stuk is. Als je doorklikt op één van de repetities dan zie je een hele lijst met wat er precies gerepeteerd wordt die avond.

In grote lijn: maandagen t/m april repeteren we voor de jubileumavond. Donderdagen t/m december voor Snorro. In mei en december repeteren we ook op de maandagen extra voor Snorro. Er zijn nog wat afwijkingen en er moeten nog wat data worden gepland (doorloopdag in het weekend, decorbouwdagen, etc.), dus hou de informatie in de gaten!

Er hangt een totaaloverzicht van de repetities op het prikbord. Daar kun je ook op aangeven als je er niet bent. Zorg wel zelf voor vervanging en meld je afwezigheid ook tijdig bij de regisseur(s)! Voor de jubileumavond zijn dat Wilco (eenakters) en Sidney (improv) en voor Snorro is dat Jean. Hun nummers staan in het repetitieschema vermeld.

Wellicht ten overvloede, maar toch nog even: de repetities beginnen om 20:00 uur. Zorg dus dat je er vóór die tijd bent, zodat we ook echt op tijd kunnen starten. Het zou ook fijn zijn als er, met name bij de repetities voor de jubileumavond, wat mensen komen kijken. Fijn voor de spelers om met publiek te leren spelen en feedback te krijgen. En de kijkers kunnen natuurlijk ook altijd nog wat leren van wat ze zien en horen bij de repetities. Ga in ieder geval respectvol met elkaar om en bewaar langs de kant en bij de bar de stilte als er hard gewerkt wordt op de speelvloer! Bij voorbaat dank voor jullie medewerking om de repetities voor iedereen werkbaar en effectief maar vooral plezierig en leuk te laten zijn!

Geef een reactie