Prijsverhogingen per 1 april 2018

Per 1 april zijn de nieuwe prijzen van toepassing zoals deze bij de ALV zijn vastgesteld. Dit betekent het voor jou:

Prijzen voor consumpties zijn verhoogd van €1,25 naar €1,50. Aan het systeem verandert verder niets, dus het is nog steeds de bedoeling om per avond te strepen en aan het eind van de avond af te rekenen (pin of contant). Het wordt gedoogd dat er een keer niet wordt afgerekend, maar het eindeloos laten oplopen van de rekening is uitdrukkelijk niet de bedoeling. We vertrouwen hierbij op ieders eigen verantwoordelijkheid om je drankjes af te rekenen. Nu dus nog voor €1,25 en vanaf 1 april voor €1,50 per consumptie (tweede kopje koffie/thee is gratis).

De contributie wordt per 1 april (tweede kwartaal) verhoogd van €12,- per maand naar €13,50 per maand. Voornemen is om het in 2020 te verhogen naar €15,-, zodat we gefaseerd de contributie verhogen. Het is niet per sé nodig qua begroting, maar het is fijn om nu gefaseerd te verhogen i.p.v. een fikse verhoging als het ineens wel  nodig is. Met deze verhoging wordt het kwartaalbedrag nu €40,50 en het jaarbedrag €162,-.

Pas je automatische overschrijving aan

Als je nu automatisch per maand of per kwartaal betaalt, pas dan je automatische overschrijving via internetbankieren aan. Het heeft de voorkeur om per kwartaal te betalen, dus vóór 1 januari, 1 april, 1 juli en 1 oktober. Zorg dat je op tijd betaalt door het zelf goed in de gaten te houden bij een handmatige overboeking, of door automatische overschrijving in te stellen.

Geef een reactie