Preview van de nieuwe ledenfoto’s

Afgelopen maandag hebben we in de (ietwat langer dan normale) pauze van de repetitie de eerste fotosessie gehad voor de update van de ledenfoto’s. In het clubgebouw was een heuse fotostudio opgebouwd met een groot achtergronddoek en drie studiolampen. Na een paar foto’s kwam de routine er een beetje in en ging het toch wel vlot door. We maken meerdere foto’s van de leden, zodat die voor verschillende doeleinden bewerkt en gebruikt kunnen worden: een totaalfoto, een portret en een close-up. Ook zijn leden in verschillende groepjes gefotografeerd, zodat straks iedereen aan elkaar gephotoshopt kan worden, bijvoorbeeld bovenaan de website of onderaan een flyer of pagina van het boekje. Ook kunnen we zo de commissies bij elkaar zetten.

Hier zie je een compilatie van de eerste paar foto’s en de mogelijke toepassingen ervan. En… we zijn er best al trots op! Het ziet er misschien nog niet volledig professioneel uit, maar het is in ieder geval een stuk beter dan wat we hadden! Met de achtergronden en de apparatuur kunnen we ook betere foto’s maken voor posters, flyers en programmaboekjes.

Ben jij nog niet op de foto geweest? Kom dan maandag 26 maart naar de repetitie en strike a pose in de pauze (rond 21:00 uur). Kun je maandag écht écht écht niet? Contact Sidney dan even om een ander moment af te spreken. Hij zal proberen de mensen die het maandag niet redden nog te combineren, ook zodat de instellingen zoveel mogelijk hetzelfde blijven en de boel niet onnodig vaak opgebouwd en afgebroken hoeft te worden.

Comments 1

Geef een reactie