Opzegging lidmaatschap Martin van Norren

Met pijn in het hart heeft Martin deze week zijn lidmaatschap bij De Schakel opgezegd. Hij zat er al langer aan te denken omdat hij het niet meer kan combineren met zijn werk en ook in de weekenden moeilijk zichzelf kan motiveren om deel te nemen aan activiteiten. Dit heeft volgens hem gevolgen voor het kunnen spelen van rollen of het vervullen van andere taken binnen de vereniging. Naar aanleiding van de recent verstuurde mail over de motivatie binnen de vereniging heeft hij de knoop doorgehakt, omdat hij vindt dat hij op het moment niet kan waarmaken wat van hem als lid verwacht mag worden.

Martin kwam als kleine jongen al met zijn moeder en zijn oom en tante mee naar toneel dus is practisch bij ons opgegroeid en heeft veel mooie en grappige rollen gespeeld. Ook achter de schermen was hij altijd actief bij decorbouw en verder inzetbaar waar nodig. In de productie- en onderhoudscommissie heeft hij een rol gespeeld bij o.a. de plaatsing van de keuken, de bouw van de techniekdesk en de verbouwing van de entree.

We danken Martin voor zijn inzet en wij betreuren maar respecteren zijn besluit. We zullen hem vast nog wel terugzien, misschien nog eens in het clubgebouw en anders vast wel bij één van onze voorstellingen in het publiek. Martin, veel succes gewenst!

Geef een reactie