Kaarten reserveren voor Zina’s Reis: korte variant

In de vorige nieuwsbrief stond uitgebreid beschreven hoe de nieuwe ticketshop werkt. Hierin stond ook hoe je als lid kaarten kunt reserveren met gebruikmaking van je ledenkorting.

Onderstaand nogmaals de uitleg, maar dan in wat kortere versie, zodat je precies weet hoe je als lid kaarten kunt reserveren. LET OP: Deze link is speciaal voor leden omdat je via deze weg alleen de gereserveerde plaatsen kunt boeken! niet-leden kun je verwjizen naar de algemene website, daar staat de juiste link voor de openbare webshop in.

Op dit moment zijn de eerste rijen nog geblokkeerd in de vrije verkoop, om leden en vrienden de gelegenheid te geven deze kaarten te reserveren. Hiervoor dien je een speciale link te gebruiken: https://shop.link2ticket.nl/S/Chan/A1hXcUMFfFhLUA. Als cast- of crewlid heb je recht op een gratis kaart. Deze claim je door gebruik te maken van de kortingscode: ZR2502 (en we gaan er maar even vanuit dat niemand hier misbruik van zal maken). Deze code kun je ook gebruiken als je buiten het gereserveerde gedeelte kaarten wilt selecteren, dus via de algemene webshop.

Dus reserveer nu je tickets als lid voor jouw die-hard fans, en laat de promo- en deelacties rijkelijk vloeien om via de algemene ticketshop de zaal vol te laten stromen!

Geef een reactie