Nieuw pinapparaat nu al een verademing

Wat raak je snel verwend hè? Nog niet zo lang geleden waren we heel erg blij dat er op toneel gepind kon worden. Oké, het ding was wat traag, maar je was van het gedoe met kleingeld en kas tellen af en kon gewoon je bonnetje afrekenen, en het publiek kon bij onze voorstellingen en bij de rommelmarkt pinnen. Niet veel later, en niet zo lang geleden, waren we al verwend. Apparaat leeg, opnieuw opstarten, traag traag traag, lang wachten en uiteindelijk “ik reken volgende keer wel af” of “dit is ons rekeningnummer, dan kunt u het overmaken”.

Nu zijn we weer blij! We hebben een nieuwe pin-terminal besteld en inmiddels ontvangen. Het is geen zwart kastje meer, maar een wit apparaatje. De eerste tests zijn veelbelovend: hij start super snel op, maakt snel verbinding met de mobielen waaraan hij gekoppeld is en verwerkt de betaling ook heel snel. Het mooiste van dit nieuwe apparaat is, dat je er ook nog contactloos mee kunt afrekenen! Dus bedrag intypen (of vanuit de productenlijst samenstellen), op betaling drukken, kiezen voor pin of contant (ja, ook contante betalingen kunnen in de nieuwe app verwerkt worden voor de administratie, fijn voor de drankjes en voor de theaterkassa!), pas er tegenaan houden en een seconde of 2 later is de betaling gedaan.

Benieuwd naar deze geheel nieuwe betaalervaring? Reken snel je drankjes af, of pin het verschil bij als je toch nog was vergeten je kwartaalcontributie aan te passen. Zo gepiept!

Geef een reactie