Jubileumavond verzet naar zaterdag 20 april – en een update

De jubileumavond stond oorspronkelijk gepland voor zaterag 13 april. Deze hebben we nu verzet naar zaterdag 20 april. Hierdoor heeft ook Wilco de mogelijkheid om mee te doen met de improvisatie, én om de stukken die hij regisseert ook op de planken te zien! Wel zo leuk, omdat Wilco ook al veel improvisatie-ervaring heeft en een waardevolle toevoeging is voor de op zich al niet al te grote groep.

Ondertussen zijn we goed op weg met de repetities. We oefenen allerlei ‘skills’ voor improvisatie en er komen al hele leuke en mooie scenes uit. Omdat je niet weet wat je kunt verwachten, krijgen de spelers allerlei gereedschappen om snel te schakelen en om goed op elkaar ingespeeld te raken. We oefenen op heeeeeeel erg klein spelen en heeeeel erg overdrijven, en alles daar tussenin. En dat is niet alleen handig om te kunnen toepassen bij improvisatie, maar ook bij gewoon toneel! Als je een keer mee wil doen zonder verplichting om ook op de avond zelf mee te spelen dan ben je van harte welkom!

Naast de improvisatie zijn van de twee eenakters de eerste delen ook al gezet en de personages wat uitgediept. Leuk, om de stukken weer met een andere invalshoek (want andere regisseur en andere spelers) te zien ontstaan. Alles bij elkaar zal het een erg afwisselend programma worden met hopelijk een lach en een traan, maar in ieder geval met mooi toneel in al haar facetten!

Je bent van harte welkom om bij de repetities te komen kijken, zouden we leuk vinden! Op maandagen doen we voor de pauze improvisatie, na de pauze om de week “De Brief” of “High Tea”.

Geef een reactie