Improviseren als tussendoortje

Ons popup-theater bij Bussum Cultureel vorig jaar was een bescheiden succesje. We hadden in elk geval wat bezoekers in de tent en hebben leuk kunnen spelen. Bovenal was het eens wat anders dan anders, en wat anders dan de andere verenigingen deden! Dat gaan we dus dit jaar weer doen!

Wat we allemaal gaan doen deze dag staat in het nieuwsbericht over Bussum Cultureel. Het idee is om, als onderdeel van het ‘doorlopend programma’ in onze tent, ook wat te improviseren. De afgelopen jaren hebben we al meerdere vormen gedaan: spellen zoals bij “De Lama’s”, scenes zoals in “De Vloer Op” en improvisatie zoals bij “Gluren bij de Buren” in 2018.

Het lijkt ons leuk om met een paar mensen over de dag heen allerlei improv te doen. Steeds 20 minuutjes, dus één of twee scenes en wat spellen. Qua voorbereiding hoeven we niet veel, teksten hoef je niet te leren dus het zal eventuele Snorro-activiteiten niet in de weg zitten. We zullen alleen twee maandagen voor Bussum Cultureel even trainen, dus de principes en de spellen weer even opfrissen. Niet alles, we kiezen er een paar. En de lat ligt niet hoog, we mogen best laten zien dat we amateurs zijn die vooral plezier hebben en zich ontwikkelen 🙂

Lijkt het je leuk om daaraan mee te doen? Meld je dan bij Sidney en zorg dat je er de twee maandagen voor Bussum Cultureel bent: 26 augustus en 2 september in het clubgebouw. De data zijn in het repetitieschema opgenomen.

Geef een reactie