Veel werk verzet bij eerste opruimdag

Ja, je leest het goed, de eerste opruimdag. Omdat de opkomst tegenviel is er namelijk een tweede opruimdag nodig. Daarover later meer.

De aanwezigen hebben hard gewerkt om ruimte te maken. De opslag achter het gebouw is helemaal leeggemaakt en biedt nu plaats aan balken, plaatmateriaal (hier en daar al met herbruikbare beschildering) en ‘klein spul’, dat nog te gebruiken is voor decorbouw. De opslag aan de zijkant is leeggehaald en daar staan nu wat ‘onderdelen’, zoals losse kozijnen en deuren, en herbruikbare decordelen zoals bergen, een balustrade en tuindeuren. Hier is ook weer plek voor gereedschappen en voor de rokers. In de repetitieruimte is de “hoek” bij de meterkast leeggehaald en al het afval in de container gedaan. Hier staan nu aan één kant de verrijdbare podiumdelen en aan de andere kant de kant-en-klare totale wanden (sommigen met een raam erop, sommigen nog ongeschilderd) en wanden met deuren. Deze kunnen we dan direct tevoorschijn halen als decor voor het SchakelTheaterCafe of als we met decorbouw van Snorro aan de slag gaan. Er is in totaal 6 kuub hout afgevoerd!

Donderdag moeten we wel nog even wat ruimte maken om weer te kunnen repeteren. Dat lukte zaterdag helaas niet meer. Bovendien moet er genoeg ruimte zijn voor het decor dat we hebben overgenomen voor “Snorro” (zie foto), bestaand uit 4 trapdelen en een verdieping. Waar nu de kluisjes staan, wordt de doorgang voor ‘het geheime hol’ en/of de entree van La Paloma Blanca.

De tweede opruimdag wordt binnenkort gepland. Hopelijk hebben we dan wat meer handjes, zodat we nog een container kunnen vullen met hout dat nu niet meer paste plus troep uit de keuken, de zolder, de techniekdesk en het rekwisietenhok. Jullie krijgen de datum zo snel mogelijk te horen, dan kun je er rekening mee houden 🙂

 

Geef een reactie