Figuranten uitgenodigd, nog meer nodig!

Tot nu toe hebben zich via onze website (naar aanleiding van oproepen uit Facebook) al een aantal figuranten aangemeld om mee te doen met Snorro. Zij hebben dit weekend een uitnodiging gekregen om bij de doorlopen en natuurlijk zoveel mogelijk repetities te zijn, te beginnen met de repetitie en doorloop van zondag 27 oktober a.s.

Ze hebben een uitgebreide mail ontvangen met veel informatie over deze productie, wat er van ze verwacht wordt en wie waarvoor verantwoordelijk is, oftewel waar ze met vragen terecht kunnen. Dit hebben we geleerd van het verleden, waarin we nog wel eens terugkregen dat ze in het diepe werden gegooid en van heel veel dingen die voor ons vanzelfsprekend zijn geen idee hadden. Toch kan het dat we nog dingen missen natuurlijk. We hebben ze daarom ook gevraagd om aan de bel te trekken als iets onduidelijk is. Hierbij het verzoek aan jullie als leden om je ook een beetje over de figuranten te ontfermen en ze mee te nemen in het productieproces.

We hebben een paar volwassenen, maar helaas blijft het aantal kinderen nog ver achter. Die hebben we nodig als kaktussen en als bruidskindjes (en waar verder nog mogelijk natuurlijk). Ken jij nog kinderen (grofweg 8 tot 12 jaar?) die het leuk zouden vinden aan deze productie me te doen? Misschien wel samen met hun ouders? Laat ze zich aanmelden via de website! We kunnen ook nog wel wat volwassenen gebruiken, dus als je mensen weet, sleur ze mee naar toneel! We weten allemaal: hoe meer mensen meedoen met de productie, hoe meer publiek we kunnen trekken. En dat hebben we hard nodig!

Geef een reactie