Zaterdag 5 oktober kennismakingsworkshop

Zaterdag 5 oktober aanstaande wordt er in het clubgebouw weer een kennismakingsworkshop toneelspelen gegeven. Het is de derde keer dat deze workshop gegeven wordt, met de intentie om mensen kennis te laten maken om toneel te spelen, maar natuurlijk met de hoop om deelnemers zo enthousiast te krijgen dat ze ook daadwerkelijk lid worden. Uit de eerdere edities zijn ook leden gekomen, waarvan een aantal nog steeds lid zijn.

Sidney en Vita geven de workshop. Er zijn nu 7 aanmeldingen, waarvan 2 van mensen die al lid zijn, maar toch graag wat extra training en tools willen hebben. Mensen die geïnteresseerd zijn kunnen zich nog aanmelden, dus als je zelf wil meedoen of iemand uit je omgeving kent die dit wellicht interessant vinden, dan kunnen je het bericht op facebook delen of mensen naar de site verwijzen om zich daar aan te melden. De workshop duurt van 12:00 tot 17:00 en wordt afgesloten met een borreltje aan de bar. Als er daarbij een paar leden aanwezig zijn, zou dat heel leuk zijn, maar het is geen must uiteraard.

We gaan er weer een leuke middag van maken en hopen dat er leden uit voortkomen. Dit horen jullie uiteraard als eerste! En als je wil helpen mensen over de streep te trekken, je bent welkom vanaf 16:30 uur!

Geef een reactie