Drie nieuwe leden

Afgelopen maand hebben wij drie nieuwe leden mogen verwelkomen!

Lex van Gulik werd begin november lid. Hij heeft vroeger veel gespeeld, onder andere op school met Mirjam. Hij woont in Bussum en zag Mirjam regelmatig in het dorp, onder andere over toneel. Nu heeft hij weer zin en tijd om deze oude hobby op te pakken. Hij is een paar keer komen kijken en heeft zich begin november aangemeld als lid.

Afgelopen week kwamen er twee aanmeldingen nagenoeg tegelijk binnen van twee Simones. Zowel Simone Postma als Simone Schoemaker hebben meegedaan met de workshop in oktober en zijn daarna nog een paar keer op een repetitie komen kijken. Ze vinden het erg leuk bij ons, er wordt serieus gespeeld maar het is ook heel gezellig. Nu hebben ze beiden besloten daadwerkelijk lid te worden.

Van harte welkom allemaal! We wensen jullie heel veel plezier bij ons clubje!

Comments 1

  1. Lex van Gulik

    Net oprijd lid geworden, val met mijn neus in de boter. Ik had geen hoge verwachtingen maar zelfs als die verwachtingen hoog zouden zijn dan zijn ze nu overtroffen. Allemaal fijne lieve en betrokken mensen en vanaf het allereerste moment was ik een lid van de groep. Dus niet “een nieuwkomer waar eens even naar gekeken werd” maar direct opgenomen. Dat voelt goed! Heel leuk om te horen dat ik niet het enige nieuwe lid ben want dan zie je dat het een levendige club is.
    Toen ik lid werd zei Sidney “en het is een man” dus dat schijnt anno 2018 nog een dingetje te zijn. Het zou naar mijn idee heel leuk zijn als er meer mannen en vrouwen van beider geslacht of een soort van mix daarvan, lid werden. Immers eeuwen geleden werden vrouwenrollen door mannen gespeeld. Waarom? “Joost mag het weten” maar verrek, Joost is een verwijzing naar een man die alles schijnt te weten. Als Joost nu lid werd?????

Geef een reactie