Decorbouw Snorro vanaf half september

Vanaf half september is het weer zover: we gaan weer decor bouwen! We hebben veel handjes nodig, zoals altijd. Gelukkig is het ook altijd erg leuk om samen het decor te bouwen, als er maar genoeg mensen zijn en de tijdsdruk niet te groot wordt.

We hebben daarom vanaf half september t/m eind oktober alle beschikbare zaterdagen en zondagen van 12:00 tot 17:00 ingepland en in de agenda gezet om te klussen. Ook zijn de maandagen ingepland om laatste dingetjes af te werken, de boel op te ruimen en weer klaar te maken voor de volgende repetitie.

Op de ledensite staan alle data in de agenda (onder activiteiten). Hieronder staat een formulier met alle data en we willen iedereen vriendelijk doch dringend verzoeken zo snel mogelijk aan te geven wanneer je wel en niet kunt komen helpen. Naast het formulier staat een lijst met aanmeldingen tot nu toe. Kijk dus ook wanneer er weinig mensen zijn en meld je vooral die dagen aan. Zo verdelen we de lasten en benutten we de dagen zo veel mogelijk. Je kunt je beschikbaarheid altijd nog aanpassen via de ledensite. Het formulier staat onder elke klusdatum, maar je hoeft hem maar één keer in te vullen, dan wordt het overal bijgewerkt.

We hopen door zo ver van tevoren de data al aan te kondigen dat er veel mensen tijd kunnen vinden of maken om te helpen. En we hopen dat we zo veel handjes hebben, dat we sneller klaar zijn en de laatste data kunnen laten vervallen. Het is ook fijn om zo snel mogelijk in de juiste decors te kunnen repeteren, en daar heb je dus nu zelf als speler ook invloed op!

De planning en organisatie van decorbouw is in handen van Barry en Sidney. Check als je twijfelt ook bij hun of klusdagen doorgaan, zij kijken bij de aanmeldingen of er genoeg mensen zijn. En heb jij nog wat handige Harry’s (of Henriettes) in je omgeving? Neem ze mee!! Hier waren we bij decorbouw van 8 vrouwen ook erg blij mee!

Geef een reactie