Kleding en rekwisieten Snorro: hoe pakken we dat aan?

We zijn al druk bezig met de najaarsvoorstelling Snorro. Uiteraard kunnen we de voorstelling niet doen zonder kleding en rekwisieten. Er is een begin gemaakt met een lijst van wat er nodig is per personage/speler. Sanne is beheerder van de lijst en zorgt dat deze ook op het prikbord wordt gehangen.

We vragen aan alle spelers om door te geven wat hij/zij nodig heeft om zijn/haar rol te kunnen volbrengen qua kleding en rekwisieten. Overleg met Jean je ideetjes en kom dan met wensen bij een van ons. Dan kijken we hoe we er aan kunnen komen. Heb je het toevallig al zelf of weet je iemand van wie je het kan lenen dan is dat natuurlijk erg fijn.

Als het lastig is voor jezelf om er aan te komen dan gaan wij je ondersteunen bij het vinden van de juiste spullen/kleding. Je kan ons aanspreken op toneel of via mail/app.

De taakverdeling is als volgt:
– Kleding: Hetty en Marina
– Rekwisieten: Laura en Sanne

Aangezien deze voorstelling een leuke uitdaging is qua kleding en rekwisieten vragen we ieder om vóór september duidelijk te maken wat er voor jouw rol nodig is, ook al heb je het al zelf. Zo krijgen wij ook een goed overzicht van wat er al of (nog) niet is.

Uiteraard proberen we zoveel mogelijk te regelen zonder extra kosten te maken, als het niet anders kan dan kunnen we altijd wel iets aanschaffen. Dit laatste graag altijd in overleg met een van ons.

We zijn met z’n allen verantwoordelijk voor kleding en rekwisieten. Binnenkort wordt de rekwisietenkast weer vrij gemaakt (in het halletje van de toilet). Zorg er samen voor dat na elke repetitie alles weer in de juiste bak terechtkomt. Zo raken we niets kwijt als er andere activiteiten zijn, en kunnen de crewleden jouw spullen makkelijk vinden en klaarzetten bij de repetities.

Geef een reactie